Perhe ja lapset

Lasten oikeudet

Autamme asiakkaitamme lasten oikeuksiin liittyvissä asioissa. Näihin kuuluvat muun muassa lasten huoltoa, tapaamisoikeutta, elatusta, asumista ja huostaanottoa koskevat asiat. Asianajajamme auttavat asiakkaitamme näihin asioihin liittyvissä sovintoneuvotteluissa ja oikeudenkäynneissä.

Asianajajamme ovat kokeneita ammattilaisia lapsiin liittyvissä asioissa. Lähtökohtamme on asioiden sopiminen sovinnollisessa hengessä. Asianajajamme ovat kokeneita sovittelijoita ja voimme tarjota teille asiantuntevaa apua sovinnon saavuttamiseksi. Mikäli asioita ei kuitenkaan saada sovittua, voitte luottaa, että asianne hoidetaan tehokkaasti oikeudenkäynnissä.

Avioliitto ja avioero

Autamme asiakkaitamme avioliittoon ja avioerotilanteisiin liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Neuvomme asiakkaitamme siinä mitkä ovat heidän oikeudet avioerotilanteessa. Autamme asiakkaita ositukseen liittyvissä neuvotteluissa ja osituksissa, jotka ovat siirtyneet pesänjakajan toimitettavaksi. Asianajajamme toimivat riitaisissa osituksissa tarvittaessa myös käräjäoikeuden määräämänä pesänjakajana. Avioerot on molempien osapuolten kannalta kustannustehokkainta sopia ositussopimuksella ilman, että asia jouduttaisiin siirtämään pesänjakajan toimitettavaksi. Ositukseen liittyy juridisia asioita, joiden vuoksi kannattaa kääntyä asianajajan puoleen. Avioeron sattuessa kannattaa aina kääntyä asianajajan puoleen.